kärlek


Turkiet baby!!

6/6 åker jag och Maja till turkiet. Bokat, betalt och klart!!




YEE-HAW!!!

Och Stephan då...!


Några av mina favoriter...

*bild borttagen pga alla bittra surisar*

Vilken jävla helg!

I helgen skulle jag och syrran med familj åka upp till Hudik och kolla på en sommarstuga. I onsdags fick Bönan magsjuka men eftersom hon mådde bra på fredagen så åkte vi ändå. Dom hämtade mig i Uppsala och vi började med att stanna till vid McDonalds där Bönan slukade en liten hamburgare och apelsinjuice som snabbt kom upp igen. Inte så konstigt kanske när man inte ätit ordentligt på några dagar. Bara att torka rent och byta kläder.
Precis när vi kommit iväg igen och nästan hunnit upp på E4 så är det Ärtans tur. Bara att torka rent igen och resten av resan gick bra.
På lördagen åkte vi ut till stugan för att titta på den andra stugan. Inte riktigt värd vad de begärt, men men. Det var iaf mysigt att komma ut och fiska lite (15 kg strömming) och grilla. På eftermiddagen blev syrran dålig och vi åkte in till stan igen. Mitt i natten blev Ärtan dålig igen och sen var det Stephans tur.
På söndagen bestämde mamma att hon, jag, syrran och barnen skulle ta bilen neröver. Alla fick inte plats hemma och Stephan mådde fortfarande inte bra. När vi åkte låg Chrille och mådde jättedåligt.
På söndagnatt blev det min tur och sen på morgonen fick jag veta att Kurt också blivit dålig.

Nu mår alla rätt bra igen och jag går mest bara och väntar på att Jakob ska bli dålig...
Vilken jävla helg!