It´s over now...

Nu är min karriär hos Synoptik över. Idag var min sista dag. Nycklar är lämnade, blommor är mottagna, inga hyss är gjorda. Kom precis på att jag såklart borde ha gjort en butiksorder på 1000 askar linser i nån skum styrka eller nåt sånt användbart...
Aja, lätt att vara efterklok..!

Jag har iaf pratat med min nya chef och bestämt att jag ska börja på måndag istället för imorrn.

Jag är trots allt dödssjuk...

Huskur

Imorrn är sista dagen på gamla jobbet men jag är fortfarande dödssjuk.. Vi får se om det blir nåt jobbande imorrn.
Sitter här och dricker min huskur mot förkylningar:

Koka upp en liter vatten tillsammans med ca 4 skivor färsk ingefära och skalet och juicen från en halv lime. Koka ner till en halv liter (om du har tålamod, annars, koka en stund...). Söta med honung. Njut!

Det är inte bara bra, det är supergott också!!

Oj, nu börjar Ellen vilken sekund som helst.

Snor och fräs!

Who´s da man?

Jag har självklart fått nytt jobb! Jag har dessutom blivit erbjuden ett annat jobb, erbjudandet står dessutom kvar om jag skulle vara intresserad efter en ev. flytt till Hufvudstaden.
Näe, det ska bli riktigt spännande att prova på lite nytt nu faktiskt, jag börjar på onsdag så snart kan jag meddela hur det går också. Yay! =)

Idag har jag varit hemma, febrig och snorig. Det började med en knöl i bakhuvudet. Jag gissade cancer, mamma gissade förkylning. Ibland är det skönt när dom har rätt...!

Kikki har fått sin bäbis nu också. En underbart fin liten Paulina. GRATTIS!!
(Vi måste leka nån dag!!)


Nu ska jag snora i soffan istället...! Jag har ju faktiskt lovat att jobba imorrn, trots att jag är dödligt sjuk.

Jag är alldeles för snäll ibland!!


Snålis!!

Nu tänkte jag ju egentligen bara skriva en rad eller två om min snåla storasyster som VÄGRAR stanna till i Uppsala på vägen mellan Hudik och El Stockholmo. Förstår hon inte att jag har svåra Bön-astinens besvär (jag saknar såklar Ärtan också men saknaden efter Bönan är ändå lite större...)?! Morr och fräs, no pie for you!!

När jag ändå skriver lite kan jag ju även tala om att jag blivit avskedad pga "arbetsbrist"... Arbetsbrist my ass, det var nog snarare nån som ville ha lite högre lön och tänkte att man kan spara in pengar på att sparka några assistenter. Smart!!

Aja, nu ska vi inte vara såna. Jag hoppas att detta underbara företag går i konkurs!

Näe, nu ska jag vara snäll! Jakob är på väg hem från jobbet, så fort han har ätit lite ska vi gasa iväg till Maja med en päronpaj och umgås lite. Hon bor här i Uppsala nu, WOHO!!

Mer då? Jo, igår var Ida och hennes Emil här och umgicks och drack vin. Mycket trevligt!! Speciellt med tanke på att jag knappt träffat Ida på 2 år eller nåt sånt. Och med tanke på att sist Emil och Jakob träffades så var Jakob så otrevlig att Emil trott att Jakob hatar honom... =) Men det gör han ju inte.

Jakob är snäll...