sjuk

Helgens dansmara blev av enbart pga alvedon och bafucin, mina räddare i nöden!!
Helt vansinnigt roligt var det iaf, trots världens förkylning som började hos Bönan som smittade pappa som smittade mig som sen smittat både Jakob och Frida, men jag tror att båda dom mår rätt bra nu...
Sen att Bönan satt och matade mig med snorkusar bidrog nog lite det också...

WOHO!!!

det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar det snöar 




image78

desperat optikerassistent söker

Du råkar inte veta någon som behöver en optikerassistent i Uppsala eller centralt i Stockholm förresten?

image76

snabba bartenders?

Det här är nästan lite pinsamt att erkänna.. Lite.. och bara nästan..!!
Jag är snart 22 och i helgen var jag på kryssning för första gången i hela mitt liv! (.....................................................................................<-- utrymme för chockad tystnad)

Jag har såklart åkt båt förrut, stora båtar t.o.m., flera gånger! Men det har liksom aldrig räknats som en kryssning, jag har ju alltid varit på väg nånstans... I lördags var det iaf dags! Jag, Jakob, Johanna och Lotta klämde ihop oss som små sardiner i en hytt (staplar man så går det), tax-free-shoppade, buffet-svullade, svängde våra lurviga och drack löjligt billiga drinkar. Och det var skitkul!!
Synd bara att jag inte har nån kamera (hint till mina nära och kära (som är de enda som läser det här iaf) jag fyller ju faktiskt år relativt snart...) annars hade ni fått se en massa snygga kort också!!

Jakob gjorde det såklart igen, bort sig alltså...
På alla bord stod en liten drinklista. På listan stod först namnet på drinken, hur mycket den kostade och sen vad det var i den.
Typ:
Piña Colada 56 SEK
ingrediens
ingrediens
ingrediens
osv

Efter ett par timmar, när vi provat i princip alla drinkar på listan vänder sig Jakob mot mig och frågar, varför skriver dom ut hur lång tid det tar att göra drinkarna...?

image75

guldfisken är inte ensam

Jakob är visst lika mycket guldfisk som jag, han kommer inte heller ihåg vad vi pratade om igår.
Han kommer ihåg att vi satt i soffan, jag satt på sidan vid lampan, under den blå filten. Det var efter att vi ätit middag för jag hade ett glas läsk (som inhandlades på kvällen då min abstinens vann över mitt beslut att begränsa sånt till helgerna) och vi åt frukt.
Han kommer också ihåg att jag skrattade nåt så kopiöst.

Kanske t.o.m. mer än när jag tog hans uppmaning att "ta ett varv i lägenheten" bokstavligt...


image74

Han kommer däremot inte ihåg vad det var som skulle bloggas...

guldfisk

Nu har jag gjort det igen!!
Igår satt jag och Jakob och pratade om nånting, han sa nåt roligt och jag sa att "det där ska jag blogga!!".
Nu kan jag inte komma ihåg vad det var....

Äh, jag får väl vänta tills han kommer tillbaka från sitt möte med vår jurist så kan jag fråga, han kanske är villig att skämma ut sig lite... =)






Igen....

image73

glass...?

Nu har jag faktiskt även smakat den där nya.. Granatäpplesorbet.
Den smakade... parfym..eller bubbelgum. En sked kan man äta och faktiskt tycka att det är gott, men inte så mycket mer än så..
MEN, jag har såklart ett litet trick, eller ett tips om man så vill, ät den tillsammans med ett glas apelsinjuice, då blev det jättegott!!


image72

bloggtorka och granatäpplen

Oj oj oj vad jag blivit dålig på att blogga!! Okej, systeryster är sjukt mycket sämre, men ändå... Så fort någon säger något roligt eller om det bara händer nåt som är allmänt kul så säger jag att "det där ska jag blogga!", men sen blir det aldrig av..
Därför ska jag nu ta tillfället i akt och faktiskt blogga en av dom sakerna!!

Jag och Jakob gick och handlade för någon vecka sen. I affären hittade jag sorbet med smak av granatäpple och på vägen hem började vi prata om det. Jag sa att jag tyckte att det lät gott och Jakob sa att han tycker att granatäpplen är jätteäckliga.
Jag frågade såklar varför och han svarade då att han tycker att dom är beska och smakar illa. Han hade minsann köpt ett granatäpple, ätit det precis som ett vanligt äpple och det smakade riktigt illa.
Jo, det är väl klart att det var äckligt, i granatäpplen äter man bara kärnorna, de vita väggarna runt omkring tar man bort. När jag hånat Jakob en stund sa han att "dig kan man lura i vad som helst, det är såklart jag skämtar"...
Jo tjena sa jag, det där ska jag blogga!!

och det är precis vad jag gjort nu!
Puss och hej, nu ska jag vattna...!

image70