Elvis...

Jo,mor och bror var ju och hälsade på i storstan nu i helgen...
För mor var det en riktig blixtvisit, dom kom ner på torsdagkvällen och hon åkte hem igen på lördagmorgonen, bror stannade till söndagkvällen.
Anledningen till besöket var såklart
Elvis!! Fy fan vad bra dom är!! Jag tycker lite synd om alla er som missat detta!!
Ni kan få spana in lillElvis här istället :


image21



I lördags var jag, Chrilleliten, Systeryster, Bönan och Bönans pappa på Skansen. (check)
Vet inte vem som var mest road av getterna, Bönan eller Bönans pappa... =)

image22

Äntligen!!!

Idag beställde jag äntligen mina nya glasögon!!
Om "ca 2 veckor" borde dom vara klara, woho!! Fick en rätt bra rabatt av min snälla chef också, jag är mycket nöjd...! =)
Båda mina chefer har dessutom lovat att dom ska hjälpa mig att få jobb i Uppsala när jag flyttar dit...


image20

piffad

Oh, min blogg ser ut som en apelsin, lövely just lövely!!

tyck synd om mig... liiiite iaf...

Jag dör, jag dööör!!


image19

Dagens To Do-lista

  • Ring Botkyrkabyggen -Säg upp lägenheten
  • Ring TDC -Säg upp internet.
  • Säg upp hemtelefonen.
  • Se till att få ett IKEA-kort.
  • Fixa ett extra MedMera-kort.
  • Säg upp Jojjos prenumeration på ViFöräldrar.
  • Fixa adressändring.

Äntligen...

Just nu känns det som att allt bara är jättebra...
Ikväll kommer mamma och Chrille för imorrn ska vi och systeryster gå på Elvis.
Igår frågade Jakob om inte jag vill flytta in hos honom i Uppsala nu i höst, det lutar mot att det blir så faktiskt.
Jag såg precis att jag klarade min stora omtenta, 6 poäng till!! WOHO!!

Det är dessutom soligt ute, jag har sommarlov, jag ska jobba ganska mycket nu framöver ett tag, mina tänder är fixade så dom håller fram till i höst iaf, jag har äntligen gjort en synundersökning så till veckan ska jag beställa mina nya glasögon, jag har "pratat" med både Frida, Frida, Maja och Linnéa de senaste 2 dagarna... För första gången på länge känns det som att saker och ting faktiskt kommer ordna sig...!!


image18

Guess the google...

Har du inget bättre för dig så är det bara att fastna här ett tag... "det är jag som är länken, ta på mig, ta på mig"

Annars då? Har jobbat i 4 dagar nu, verkligen njutit av mitt sommarlov alltså!
Jakob var iofs här i helgen, nåt bra iaf!! I torsdags var vi ut och åt lite.. eller ja, rätt mycket faktiskt..! Sjukt gott var det iaf!! =)
I fredags kollade vi på film, off-side, och sen träffade vi Mandy och hennes kompis på Treat. Hennes kompis Jake, som bara råkar ha en treårig law-degree och tycka att prylar kan vara rätt bra att ha... Dom sprider sig!! Riktigt trevlig var han iaf!! Jag och min Jake lovade att komma ut till Djursholm en sväng kvällen efter för att umgås lite innan de andra skulle gå ut, så det var väl ungefär det vi gjorde på lördagkvällen... Vi åkte tunnelbana, buss och roslagsbana för att vara där i en timme ungefär. Men det var värt det!! Det var ju ett ypperligt tillfälle för mig to show off the rock-star in me...  Hursom, det var trevligt!
Imorrn ska jag städa hade jag tänkt, mamma och Chrille kommer ner på torsdagkväll för på fredag är det, ÄNTLIGEN, dags för Elvis!! Som jag väntat och längtat!! Sen att jag dessutom får umgås med både mamma, Chrilleliten och Systeryster gör ju det hela ännu bättre!!
To top it all off, på torsdag kanske jag ska vara bönvakt ett tag. Bönans pappa har uttryckt vissa önskningar om att få vara lite barnledig nån dag framöver och torsdag passar ju mig alldeles ypperligt (andra gången jag använder det ordet i inlägget, kan vara andra gången totalt också...), eftersom jag saknar min Böna (som enligt systeryster lärt sig prata nu, genibarnet på snart 10 månader sa iaf mamma häromdagen).

Hon kan inte krypa ordentligt än, men prata det kan hon...

Flaggan vajar på sin stång...

... lyssna på vår sommarsång, snart så sjunger vi den blomstertid (na na nananana)...
Jag har härmed sommarlov!! Hade sista tenta idag så nu är jag ledig! Eller ja, jag ska börja med att jobba torsdag, fredag, lördag och söndag nu, men men... =) Ändå liksom!!
Jag började med att hälsa på systeryster aka hamstern, på jobbet och dricka milkshake..
Systeryster har varit hos tandläkaren och blivit bedövad, idag, tre dagar senare, ser hon upp som en söt liten ballong...
Efter det gick jag in till stan och träffade Linnéa. Vi strosade, åt lunh och strosade lite till.
Jag har ju en stegräknare på mig hela tiden nu pga en tävling på jobbet och efter en liten koll kunda jag konstatera att jag nu gått lite mer än 13.000 steg idag.. Det är rätt bra...!



image17

Europa suger...

... finns det kanske nån blankett man kan fylla i om man inte vill vara med längre? Det är såklart eurovisionfinalen igårkväll som gör mig upprörd. Vinnarlåten var riktigt bra, men hallå, Ukraina...? Och vad hände med The Ark, dom var ju topptippade... Aja!!

Kolla in min nya favorit istället, han regerar!!
Baby bang

Fast i youtube-träsket...

Har tillbringat hela morgonen med att tvätta och smyga runt på YouTube, tänkte lägga upp lite länkar till några favoriter... En hel del från Talang 2007...

Slowmotion Phax                      Lövely, just lövely!! Och musiken dessutom.. =)
Funky4brothers                         4 killar som dansar så taket gråter...
Markus dansar poppin            Precis som det låter. Markus poppar brallorna av alla!!
Harlem Hotshots                      Det var killen i svarta byxor och tjejen i rött som kom och dansade med oss på påskfesten...

veckan

Sitter på jobbet, full rulle som vanligt på söndagar... Det underbara vädret drar ju inte heller in särskilt många kunder.. Aja!! jag får betalt ändå!!

Jo, valborg var det ja...
Åkte som sagt upp till Uppsala i söndags. Framåt kvällskvisten dök även Karin och hennes pojke Anders upp. Vi åt och umgicks lite, Anna kom också och smakade på min underbara paj... =)
Måndagen, valborg, vi gjorde iordning en picknick och traskade iväg till nån park, jättemysigt, det vara bara vi och ett par tusen fulla studenter... Fulla studenter som tycker att det är smart att slänga brinnande engångsgrillar i conteinrar... Jakob fick såklart ringa efter brandkåren som kom och räddade dagen (lägger in bilder senare).
På kvällen grillade vi och tog sen en promenad genom stan, fullt överallt och köer där man kunde stå i flera timmar om man hade lust, det hade inte vi...!
Tisdag:Karin och Anders åker hem, jag och Jakob äter pizza och umgås med Johannes.
Onsdag: Tvättar, tråkar medan Jakob är i skolan, grillar och umgås med Johannes och Ester samt deras rumskompis.. ehm.. vi kan kalla honom Dennis...
Torsdag: jag yrar runt på stan och letar skor, jag pressar Jakob att plugga, vi köper godis, Jakob är vaken och försöker plugga till ca 06.30... Jag läser lite om ögon.
Fredag: jag blir irriterad på Jakob för att han sover istället  för att skriva klart sitt PM, jag packar, jag gör iordning te och mackor till mig och Jakob, jag blir mer irriterad för att han bara sover, läser lite mer om ögon och åker sen mot Sthlm med Anna. Jakob ringer och säger att han, trots allt, både skrivit klart OCH lämnat in sitt PM i tid..!
Lördag: Jobbar hela dagen, träffar Jakob i e nhalvtimme innan han somnar kl 19.00, jag kollar tv, diskar och donar, Jakob vaknar runt 24.00, 02.00 somnar vi igen.
Söndag: jag kliver upp kl 09.00, äter frukost och gör mig iordning, Jakob vaknar vid 10.30, jag går till jobbet och nu sitter jag här...

By the way, hur tusan kan han sova i över 13 timmar, helt otroligt...!!!
Oh, Ylva och Malin kommer och schlagrar med mig i helgen, det gjorde min dag!! WOHO, YeeHaw och glädjetjut sådär i allmänhet....

It´s aliiive!!

Jo faktiskt, jag lever fortfarande!! Är i Uppsala och umgås med min kära pojkvän... Åkte upp i söndags för att fira valborg och så, men mer om det senare, nu börjar ju sex and the city alldeles strax...!!
Ska skriva om:
valborg
-brandbilar
-nära och kära
grillande i helgen
ska uppdatera listan!!


ska även lägga ut bilder, men nu måste jag avsluta!!